Kysely kurssista

Kiitos erittäin paljon, että otat aikaa kokemustesi jakamiseen.

Kaikki palautteen jättäneet pääsevät mukaan YLIMÄÄRÄISEEN manifestointihaasteeseen – JIIHAA oletko valmis yhdistymään unelmiisi taianomaisesti?

Otathan aikaa kokemustesi jakamiseen ja täytäthän ajatuksella jokaisen kohdan.

Kun olet täyttänyt tämän lomakkeen kunnollisesti, niin saat sen jälkeen pääsyn manifestointihaasteeseen (saat tähän liittyen viestiä 1-2 päivän sisällä palautteen jättämisestä).

Palautteesi on erittäin tärkeä ja sitä voidaan käyttää (vain sinun omalla luvallasi) esimerkiksi kurssin esittelysivulla. Palautetta voidaan hieman muuttaa äidinkielellisesti paremmaksi tai muokata hieman, mutta palautteen sanomaa ei tietenkään vaihdeta tai muutella. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että miten hyvin kirjoitat, kunhan vain jaat ilolla kokemuksiasi kuin kertoisit tästä omalle ystävällesi!


 

  Saanko käyttää onnistumistasi Valonpolun sivuilla/markkinoinnissa? Olen erittäin kiitollinen, jos annat minulle tähän luvan.

  KylläEn

  Jos saan käyttää palautettasi markkinoinnissa, ilmoita tässä voinko julkaista nimesi:

  Lähetä kuva itsestäsi
  Voinko käyttää lähettämääsi kuvaa palautteesi yhteydessä? Voit lähettää minulle kasvokuvan itsestäsi, jota voidaan käyttää luvallasi palautteesi yhteydessä.

  Voit lähettää kuvan minulle tämän lomakkeen avulla, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hennanposti@valonpolku.com. Olen tästä enemmän kuin kiitollinen <3