Kurssin tilaus- ja sopimusehdot

Jotta voisit rekisteröityä ´kurssille, sinun pitää hyväksyä nämä tilaus- ja sopimusehdot. Luethan ehdot tarkasti.

Maksaminen

Voit maksaa kurssin käyttäen luotettavaa Checkout Finland -maksupalvelua. Checkout Finland on luotettava suomalainen yritys, jonka kautta maksaminen tapahtuu helposti ja täysin turvallisesti. Checkoutin maksupalvelusta voit valita kolmesta eri maksutavasta sinulle sopivan vaihtoehdon:

Verkkopankkimaksu
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, , joiden avulla voit maksaa kurssin kokonaisuudessaan verkkopankkisi kautta. Eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Maksu maksukortilla
Voit maksaa koulutuksen myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Palvelun tarjoajalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiin. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Osamaksu
Osamaksuun / laskuun on tarjolla seuraavat vaihtoehdot

 1. Collector lasku tai osamaksu (myös yritysluotto)
  Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %. Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta. Lisätietoja: collector.fi
 2. Jousto
  Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty. Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1–24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Lue lisää Joustosta: jousto.com.
 3. Afterpay
  Jos valitset maksutavaksi laskun, saat sen tilauksesi jälkeen erillisenä sähköpostina. Löydät laskusi aina myös My AfterPay -palvelusta, jonne voit kirjautua helposti sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla. AfterPay tili on vaihtoehtoinen tapa maksaa laskusi. Voit vapaasti valita summan, jonka haluat maksaa kuukaudessa, ottaen kuitenkin huomioon minimilyhennyserän, joka riippuu tilisi loppusaldosta. Voit myös milloin tahansa ja ilman lisäkustannuksia maksaa jäljellä olevan summan kokonaisuudessaan. Mikäli ostoksesi summa on suurempi kuin 50€ sinulle tarjotaan automaattisesti mahdollisuutta maksaa laskusi AfterPay tilin kautta. Tilin avaamista varten tulee olla vähintään 18-vuotias ja hyväksyä tilin luottoehdot My AfterPay -palvelussa. Saat kerran kuussa laskun, josta näet minimilyhennyseräsi. Se määräytyy tilisi loppusaldon mukaan. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,90 € ja tilin korko, joka on 19,50 % vuodessa.

  Jos ostoksesi loppusumma ylittää 50 €, sinulle tarjotaan maksutavaksi myös AfterPay -osamaksua. Voit valita, haluatko lyhentää laskusi 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukauden erissä. Voit myös – milloin tahansa ja ilman lisäkustannuksia – maksaa jäljellä olevan summan kokonaisuudessaan. Osamaksulla maksaminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Lisäksi sinun tulee hyväksyä luottoehdot My AfterPay -palvelussa. Kun olet ottanut osamaksun käyttöösi, tulet saamaan kuukausittain tasaerälaskun lyhennystäsi varten. Laskulle on merkitty lyhennyserän suuruus, mutta voit aina maksaa enemmän niin halutessasi. Laskulle lisätään tilinhoitomaksu 2,90 € ja tilin luottokorko on 19,5 % vuodessa. Halutessasi voit käyttää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Kun haluat hyödyntää lyhennysvapaan kuukauden, sinun tulee olla yhteydessä AfterPay -asiakaspalveluumme vähintään kaksi viikkoa ennen lyhennysvapaan alkamista. Lue lisää Afterpay.fi

Materiaalin copyright

Kaikki materiaali on suojattu tekijänoikeuksin. Materiaali on tarkoitettu vain kurssille osallistuneiden omaan käyttöön, joten sitä ei saa jakaa muille. Materiaalin jakaminen esimerkiksi Facebookissa, blogissa tai muilla tavoin ystäville, läheisille tai omille asiakkaille on kielletty. Omat henkilökohtaiset tunnukset kurssin sisältösivulle ovat henkilökohtaisia ja niiden jakaminen muiden käyttöön on kielletty.

Sitoutuminen maksuun

HUOM! Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, eli kun ilmoittaudut mukaan, niin sitoudut maksamaan koulutuksen kokonaisuudessaan. Huomioithan, että maksuja ei palauteta takaisin.

Pääsy sivustolle

Kun olet ilmoittautunut kurssille ja olet onnistuneesti suorittanut myös maksuvaiheen, niin saat sen jälkeen omat henkilökohtaiset tunnukset ilmoittamaasi sähköpostiin. Näillä tunnuksilla pääset kirjautumaan Siunauksia enkeleiltä -sivulle ja saat sitä kautta pääsyn kurssimateriaaliin. Tunnukset ovat henkilökohtaiset, eli niitä tai materiaalia ei saa luovuttaa muille.

Vastuuvapaus

Hyväksymällä tilaus- ja sopimusehdot otat täyden vastuun omasta elämästäsi, terveydentilastasi ja tulevaisuudestasi. En lupaa sinulle mitään tiettyjä tuloksia, sillä olet luonnollisesti vastuussa itse omasta elämästäsi ja onnistumisestasi. Kurssi ei sovellu ihmisille, jotka ovat erittäin epätasapainoisessa mielentilassa. Kurssiin ilmoittautuessasi ymmärrät oman vastuusi elämästäsi ja hyvinvoinnistasi ja otat täyden vastuun näistä edellä mainituista asioista.