Unelmabisneksen tilaus- ja sopimusehdot

Jotta voisit ilmoittautua Unelmabisnes -kurssille, sinun pitää hyväksyä nämä tilaus- ja sopimusehdot. Luethan ehdot tarkasti.

Maksaminen

Vaihtoehto 1: Maksu kokonaisuudessaan osamaksulla/maksukortilla tai verkkopankin kautta

Voit maksaa Akatemian maksun kokonaisuudessaan käyttäen luotettavaa Checkout Finland -maksupalvelua. Checkout Finland on luotettava suomalainen yritys, jonka kautta maksaminen tapahtuu helposti ja täysin turvallisesti. Checkoutin maksupalvelusta voit valita kolmesta eri maksutavasta sinulle sopivan vaihtoehdon:

Maksu pankkipainikkeilla
Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet, joiden avulla voit maksaa koulutuksen heti ilmoittautumisen yhteydessä kokonaisuudessaan. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa, palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksu maksukortilla
Voit maksaa koulutuksen myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Palvelun tarjoajalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiin. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Osamaksu
Osamaksuun on tarjolla kaksi sopivaa eri vaihtoehtoa:

  1. Collector lasku tai osamaksu (myös yritysluotto)
    Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %. Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta. Lisätietoja: collector.fi
  2. Mash (entinen Euroloan)
    Kun maksat ostoksesi Euroloanin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Euroloan-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii. Euroloan laskulla saat 14 päivää korotonta maksuaikaa, laskutuslisä ainoastaan 3,95 € ja voit helposti muuttaa laskun osamaksuksi. Osamaksulla voit valita sinulle sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk) sekä pystyt milloin tahansa maksamaan koko summan kerralla.
    Arvoltaan 1 500 € ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 1738,40 €. (sis. korko 6 %, laskutuslisä 3,95 €/kk, avausmaksu alk. 3 €). Euroloan Consumer Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille.Lue lisää Euroloan-maksutavoista: euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu

 

Vaihtoehto 2: Kuukausiveloitus omalta maksukortilta Stripe -maksupalvelun kautta

Jos kuukausiveloitus omalta kortiltasi sopii sinulle parhaiten, niin se veloitetaan automaattisesti sekä turvallisesti sinun maksukortiltasi hyödyntäen luotettavaa Stripe -maksupalvelua. Seuraavat kortit käyvät maksua varten: Visa ja MasterCard (debit ja credit), Visa Electron, Maestro sekä American Express. Maksaminen on turvallista ja kaikki tietosi pysyvät suojassa. Maksujärjestelmä täyttää internet-maksamiselle asetetut korkeat tietoturvavaatimukset.

Materiaalin copyright

Kaikki Valonpolun Akatemian materiaali on suojattu tekijänoikeuksin. Materiaali on tarkoitettu vain Unelmabisnes -kurssiin osallistuneiden omaan käyttöön, joten sitä ei saa jakaa muille. Materiaalin jakaminen esimerkiksi Facebookissa, blogissa tai muilla tavoin ystäville, läheisille tai omille asiakkaille on kielletty. Omat henkilökohtaiset tunnukset Unelmabisneksen sisältösivulle ovat henkilökohtaisia ja niiden jakaminen muiden käyttöön on kielletty.

Sitoutuminen maksuun

HUOM! Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, eli kun ilmoittaudut mukaan, niin sitoudut maksamaan koulutuksen kokonaisuudessaan. Huomioithan, että maksuja ei palauteta takaisin.

Pääsy sivustolle

Kun olet ilmoittautunut Unelmabisnes -kurssille ja olet onnistuneesti suorittanut myös maksuvaiheen, niin saat sen jälkeen omat henkilökohtaiset tunnukset ilmoittamaasi sähköpostiin. Näillä tunnuksilla pääset kirjautumaan Unelmabisneksen sivulle ja saat sitä kautta pääsyn kurssimateriaaliin. Tunnukset ovat henkilökohtaiset, eli niitä tai materiaalia ei saa luovuttaa muille.

Vastuuvapaus

Hyväksymällä tilaus- ja sopimusehdot otat täyden vastuun omasta elämästäsi sekä yritystoiminnastasi. En lupaa että saavutat toiminnassasi mitään tiettyä (esimerkiksi rahasummaa), vaan uskon siihen, että fiksusti työtä tekemällä pääset unelmiasi kohti juuri sillä tavalla, miten itse toimit. Eli olet luonnollisesti itse vastuussa työsi tuloksista, eikä kukaan voi tehdä tätä sinun puolestasi (enkä kurssilla lupaakaan mitään tällaista). Unelmabisnes -kurssi sovellu ihmisille, jotka ovat erittäin epätasapainoisessa mielentilassa. Kurssiin ilmoittautuessasi ymmärrät oman vastuusi elämästäsi ja hyvinvoinnistasi ja otat täyden vastuun näistä edellä mainituista asioista.