Runsauden enkelit tilaus- ja sopimusehdot

Jotta voisit ilmoittautua kurssille, sinun tulee hyväksyä nämä tilaus- ja sopimusehdot. Luethan ne tarkasti.


1. Maksaminen

Voit maksaa kurssin käyttäen luotettavaa Paytrail -maksupalvelua. Paytrail on luotettava suomalainen yritys, jonka kautta maksaminen tapahtuu helposti ja täysin turvallisesti. Paytrailin maksutavoista voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon:

Verkkopankkimaksu

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, , joiden avulla voit maksaa kurssin kokonaisuudessaan verkkopankkisi kautta. Eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Maksu maksukortilla

Voit maksaa koulutuksen myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Palvelun tarjoajalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiin. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo ja MobilePay ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Osamaksuvaihtoehdot

Osamaksuun / laskuun on tarjolla seuraavat vaihtoehdot

1. Collector lasku ja tililuotto (myös yritysluotto)

Checkout Finland tarjoaa mahdollisuuden maksaa kurssin laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat pääsyn tilaamaasi palveluun ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.
Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta. Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

2. Jousto

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko.

Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

3. Osuuspankki Osta laskulla

Osta laskulla on OP:n tarjoama luotettava ja turvallinen maksutapa verkossa ostamiseen. Saat laskun postitse kotiisi ja vähintään 30 päivää maksuaikaa. Maksaa voit kerralla tai joustavasti erissä. Vähimmäiserä on 50 euroa.

 • Vähintään 20-vuotiaille Suomessa asuville, joilla on suomalainen henkilötunnus
 • 50–2000 € ostoksille
 • Ensimmäiselle maksuerälle korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30 päivää
 • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
 • Luotonantaja tarkistaa luotto- ja osoitetiedot
 • Laskutuslisä ostajalle 0 €/kk
 • Osta laskulla -rahoituksen nimelliskorko on kiinteä 14,95 %

  Luotonantaja on OP Yrityspankki Oyj.

  Kuluttajien kysymyksiin vastaa rahoituksen asiakaspalvelu: kuluttajarahoitus@op.fi

  OP Osta laskulla rahoituksen ehdot löytyvät täältä.

4. Afterpay

Jos valitset maksutavaksi laskun, saat sen tilauksesi jälkeen erillisenä sähköpostina. Löydät laskusi aina myös My AfterPay -palvelusta, jonne voit kirjautua helposti sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla. AfterPay tili on vaihtoehtoinen tapa maksaa laskusi. Voit vapaasti valita summan, jonka haluat maksaa kuukaudessa, ottaen kuitenkin huomioon minimilyhennyserän, joka riippuu tilisi loppusaldosta. Voit myös milloin tahansa ja ilman lisäkustannuksia maksaa jäljellä olevan summan kokonaisuudessaan. Mikäli ostoksesi summa on suurempi kuin 50€ sinulle tarjotaan automaattisesti mahdollisuutta maksaa laskusi AfterPay tilin kautta. Tilin avaamista varten tulee olla vähintään 18-vuotias ja hyväksyä tilin luottoehdot My AfterPay -palvelussa. Saat kerran kuussa laskun, josta näet minimilyhennyseräsi. Se määräytyy tilisi loppusaldon mukaan. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,90 € ja tilin korko, joka on 19,50 % vuodessa.

Jos ostoksesi loppusumma ylittää 50 €, sinulle tarjotaan maksutavaksi myös AfterPay -osamaksua. Voit valita, haluatko lyhentää laskusi 3, 6, 12, 24 tai 36 kuukauden erissä. Voit myös – milloin tahansa ja ilman lisäkustannuksia – maksaa jäljellä olevan summan kokonaisuudessaan. Osamaksulla maksaminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Lisäksi sinun tulee hyväksyä luottoehdot My AfterPay -palvelussa. Kun olet ottanut osamaksun käyttöösi, tulet saamaan kuukausittain tasaerälaskun lyhennystäsi varten. Laskulle on merkitty lyhennyserän suuruus, mutta voit aina maksaa enemmän niin halutessasi. Laskulle lisätään tilinhoitomaksu 2,90 € ja tilin luottokorko on 19,5 % vuodessa. Halutessasi voit käyttää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Kun haluat hyödyntää lyhennysvapaan kuukauden, sinun tulee olla yhteydessä AfterPay -asiakaspalveluumme vähintään kaksi viikkoa ennen lyhennysvapaan alkamista. Lue lisää Afterpay.fi


2. Materiaalin copyright

Kaikki materiaali on suojattu tekijänoikeuksin. Materiaali on tarkoitettu vain osallistuneiden omaan käyttöön, joten sitä ei saa jakaa muille. Materiaalin jakaminen esimerkiksi Facebookissa, blogissa tai muilla tavoin muille henkilöille on kielletty. Omat henkilökohtaiset tunnukset kurssin sisältösivulle ovat henkilökohtaisia ja niiden jakaminen muiden käyttöön on kielletty.


3. Pääsy sivustolle

Kun olet ilmoittautunut kurssille ja olet onnistuneesti suorittanut myös maksuvaiheen, niin saat sen jälkeen omat henkilökohtaiset tunnukset ilmoittamaasi sähköpostiin. Näillä tunnuksilla pääset kirjautumaan kurssisivulle ja saat sitä kautta pääsyn kurssimateriaaliin. Tunnukset ovat henkilökohtaiset, eli niitä tai materiaalia ei saa luovuttaa muille.


4. Sitoutuminen maksuun

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, eli kun ilmoittaudut mukaan, niin sitoudut maksamaan koulutuksen kokonaisuudessaan. Huomioithan, että maksuja ei palauteta takaisin.


5. Vastuuvapaus

Hyväksymällä tilaus- ja sopimusehdot otat täyden vastuun omasta elämästäsi, hyvinvoinnistasi sekä unelmiesi toteutumisesta. En lupaa sinulle mitään tiettyjä tuloksia, sillä olet luonnollisesti vastuussa itse omasta elämästäsi ja onnistumisestasi. Intuition taikavoima ei sovellu ihmisille, jotka ovat erittäin epätasapainoisessa mielentilassa (vakavia mielenterveydellisiä ongelmia). Kurssiin ilmoittautuessasi ymmärrät oman vastuusi elämästäsi, hyvinvoinnistasi sekä unelmiesi toteutumisesta ja otat täyden vastuun näistä edellä mainituista asioista ja siitä, minkälaisen hyödyn saat kurssista omaan elämääsi.