Ilmoittautuminen Unelmabisnes kouluun

Tällä lomakkeella voit viimeistellä ilmoittautumisesi Unelmabisnes -kouluun ja tämän osion jälkeen sinulla on pääsy kurssin sisältöön.

Maksutavat

Voit hankkia jäsenyyden Valonpolun Akatemiaan tarjolla olevilla vaihtoehdoilla (hinta sisältää arvonlisäveron 24 %). Voit maksaa kokonaismaksuna Checkout Finlandin maksupalvelun kautta (sitä kautta voit valita pankkitunnuksilla, maksukortilla tai osamaksulla maksun). Jos valitset kuukausittaisen maksun maksukortiltasi, maksu veloitetaan luotettavan Stripe -maksupalvelun kautta kuukausittain ilmoitetun ajan verran.

Ohjeet ostamiseen:

Valitse ensin alapuolelta sinulle sopiva maksuvaihtoehto (1197 euron vaihtoehto korttimaksun, osamaksun tai verkkopankkimaksun kautta TAI kortiltasi veloitettava 129 euron summa 10 kk ajan) ja klikkaa sen vierestä painiketta ”Valitse”. Tämän jälkeen tuo valitsemasi oikea hinta siirtyy alas ostoskoriin, ja sen jälkeen voit täyttää tietosi. Tämän jälkeen voit valita oikean maksuvaihtoehdon, hyväksyä tilaus- ja toimitustiedot ja sen jälkeen siirtyä turvalliseen maksuvaiheeseen. Tämän jälkeen saat kuitin automaattisesti sähköpostiisi ja samantien pääsyn valmiina oleviin kurssimateriaaleihin (kirjautumalla Unelmabisnes -sivulle).

Täytä tähän tietosi:

Unelmabisnes (maksu kortilla, osamaksulla tai verkkopankkitunnuksilla) 1,197.00 (sis. alv 24%) Muokkaa ja viimeistele tilauksesi alapuolelta

Laskutustiedot

Lisätiedot

Tilauksesi

Tuote
Määrä
Yhteensä
Tuotteet yhteensä 0.00
Yhteensä 0.00
 • Pankkimaksutavat
  Nordea, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Handelsbanken, Handelsbanken B2B, Ålandsbanken, OP, Danske Bank
  Mobiilimaksutavat
  MobilePay, Pivo
  Korttimaksutavat
  Visa, Mastercard
  Lasku- ja osamaksutavat
  OP Lasku, OP Tililuotto, Collector, Collector B2B, Alisa Yrityslasku

Valonpolku
Anandi Oy
PL 88
36201 Kangasala

Asiakaspalvelu:
valonpolku@valonpolku.com
www.valonpolku.com/ota-yhteytta