Runsauden ihmeet - tehtävää

Video 1 – Rakkaus ja arvostus omaa itseä kohtaan

Tehtäväkirja: Rakkaus itseäsi kohtaan

Lataa tästä (Dropbox latauslinkki

Lataa tästä (Google Drive linkki)

Video 2 – Kiitollisuusharjoitukset

Video 3 – Arkkienkeli Rafaelin parantava energia

Video 4 – Tehtävää

Kysyttävää? Kommentoitavaa?

Voit jättää kommenttisi tähän alas.

​Tehtäväkirja: R​unsauden luominen

Lataa tästä (Dropbox latauslinkki 

Lataa tästä (Google Drive linkki)

Jätä kommentti

11 kommenttia

 • satu.salokaari 31.3.2019  

  Hei Henna.
  Kiitos, nämä tehtävät ja videosi ovat selkeitä ja pistävät ajattelemaan. Vaikeitakin ovat. Ihan en ehkä ymmärtänyt ”Itsesi rakastamisen tehtäväkirjan” tehtävää. Pitikö kuvaan laittaa fyysisiä vai mielen rajoitteita ja tukoksia? Laitoin molempia ja yritin niitä tunteistaa, sekin oli vaikeaa, että mitä tunteita joillekin aluelle liittyy tai mitä uskomuksia. Löysin ehkä kuitenkin listan asioista uudeksi tarinaksi itsestäni.
  Uskoni ja luottamukseni enkelten apuun horjuu välillä aika rankasti. Nytkin olen pyytänyt enkeleiltä merkkejä ja vahvistusta siihen, että olen oikealla polulla ja menossa oikeaan suuntaan, ja että asioita hoidetaan. Ehkä lopulta sain tänään pilvistä pyytämäni merkin, mutta pyysin myös höyheniä merkiksi ja niitä ei ole kyllä näkynyt. Olen odottanut merkkejä jo viikon.
  Joskus olen kokenut enkeleiden avun rauhoittumisena ja hyvänä olona, siitä olen kiitollinen. Nyt kuitenkin tuntuu, että en saa mitään yhteyttä enkä vahvistuksia pyytämiini asioihin. Olenko siis vain niin jumissa, että merkit/viestit eivät tule läpi. Mitä pitäisi tehdä, ettei epäluulo valtaa ajatuksia niin, että luovutan?

  • henna saloranta 2.4.2019  

   Hienoa että olet päässyt eteenpäin tehtävissä – kuulostaa että olet ymmärtänyt tuon aivan oikein. Tarkoitus oli laittaa myös mielen tukoksia mukaan – mitä vain nouseekaan mieleen tuossa asiassa <3 Täytyykin tarkistaa, että ohjeet ovat tarpeeksi selkeät, hyvä että tämä tuli esille.

   Muista että tärkeintä enkeleiden kanssa toimiessa on kiinnittää huomiota siihen minkälaisessa olotilassa itse on. Tämä vaikuttaa niin vahvasti siihen, huomaammeko me enkeleiden merkkejä ja olemmeko sopivassa olotilassa niiden vastaanottamiseksi. Jos olemme enimmäkseen kiinnittyneitä siihen, mitä emme ole saaneet ja mikä on mennyt ns. "pieleen", silloin yleensä enkeleiden ohjaus, merkit ja ihmeet katoavat käsistämme (koska emme ole avoimessa olotilassa). Mitä enemmän keskitymme siihen, että olemme kiitollisia niistä merkeistä ja ohjauksesta, jota olemme saaneet (ja niin että oikein kunnolla tunnemme siitä kiitollisuutta), niin silloin tuo yhteistyö enkeleiden ja koko universumin kanssa alkaa toimia paljon helpommin. Varmasti tuo yhteys sinulla on ja kuulostaa siltä, että olet upeasti onnistunutkin vastaanottamaan pyyntöjä luoksesi. Nyt on hyvä vain tarkistaa se, mihin on itse kiinnittynyt ja siihen, että alkaa tuntemaan yhä enemmän kiitollisuutta niistä asioista, mitkä ovat menneet ihanasti (vaikka niitä olisi miten vähän tahansa!). Näin olet jälleen vastaanottavaisessa olotilassa ja pyyntöihisi voidaan vastata helpommin.

   Kun olemme kiitollisia, niin silloin näemme merkit luonamme, vastaanotamme tietoisuuteemme ihania ajatuksia, ideoita, sillä luovuuden kanavatkin toimivat. Kun putoamme tästä taajuudesta, niin silloin sulkeudumme ja mielemme alkaa helposti etsimään juuri niitä asioita, mitkä ovat väärin ja mitkä eivät ole toteutuneet. Vahvista siis tuota kiitollisuutta yhä enemmän. Jos tulee joskus tunne/ajatus siitä, että et ole onnistunut - vie huomiosi niihin asioihin mitkä ovat onnistuneet ja tunne niistä kiitollisuutta. Kiinnitä tuohon päivän aikana huomiota. Mitä kiitollisempi olet, sitä ihmeellisemmin tämä kaikki toimii <3

   Toivottavasti tästä oli apua. Kirjoittelethan lisää, jos voin vielä auttaa sinua <3

 • leena 25.3.2019  

  Hei Henna,

  Kiitos näistä selkeistä ja hyvin ymmärrettävistä materiaaleista. Kiitollisuus on tuonut itselläni paljon hyvää elämään. On kuitenkin paljon muttia ja näköjään oman aikataulun mukaan eteneminen unohduttaa aina välillä päivittäisen kiitollisuuden, runsauden jne ja silloin myös huomaa olevansa jumissa ja ihmekös tuo, jos ei elo sujukaan niin mukavasti kuin haluaisi. En ollut silloin joulukuussa vielä ollenkaan varma onko tällainen kurssi minua varten, joten mietin pidempään ja rohkenin lopulta ilmoittautua. Menetin kuitenkin nopean varaajan edun ja aikomuksenani on ollut kysyä jo pitkään oliko tuo lisäbonus siis poissuljettu vähän pidempään miettijöiltä?

  Jokatapauksessa minulla on kuitenkin muutama kysymys liittyen esimerkiksi visualisaatioon. Mitä tapahtuu, jos huomaa kesken visualisaation, että keho alkaa täristä? Toisaalta tärinän voisi saada loppumaan, kun ei vaan antaisi sen tunteen viedä mukanaan, mutta toisaalta aina tuo tärinä, joka itselläni ehkä lähtee ihan kun syviä vatsalihaksia jännittäisi, on ihan rentouttava kokemus loputtuaan.

  Olen myös miettinyt paljon, miten oikeastaan juuri saan tietyn enkelin luokseni visualisaation avulla? Tiedän ja uskon, että meillä kaikilla on suojelusenkeli, mutta onko sekin vain luottamuksen asia, että jos kutsun juuri vaikka Mikaelia tai Rafaelia niin juuri hän tulee silloin paikalle eikä ole jonkun muun luona samaa aikaa? Huomaan myös tätä kirjoittaessani, että tarvitsen vielä paljon luottamusta koko tähän prosessiin, että pääsen omia unelmia kohti.

  Sanoit myös, että omiin unelmiin ei saa sitoa ketään henkilöä. Itselläni on unelma aviomiehestä ja tällä hetkellä tosin haluaisin unelmissani erään tietyn henkilön miehekseni. En ole kuitenkaan uskaltanut mainita tälle miehelle, joka on ystäväni, että tunnen häntä kohtaan enemmän kuin vain pelkkää ystävyyttä. Ehkä juuri pelkään, että ystävyytemme katkeaa, jos oma tunteeni on ykspuolista. Tähän olen yrittänyt rukoilla luottamusta ja johdatusta, mutta vielä ainakin minussa on ilmeisesti jotain vanhan kokemuksen jättämää epäonnistumisen energiaa, etten ole uskaltanut tehdä asialle mitään. Eli onko oikein unelmoida juuri tästä tietystä henkilöstä, jota kohtaan tunnen rakkautta, vai pitäisikö minun luottaa vaan siihen, että saan jonkun miehen joku päivä? Kiva, jos ehdit vastaamaan.

  Aurinkoisin terkuin,
  Leena

  • henna saloranta 27.3.2019  

   Hei ihana Leena <3 Ihanaa että päätit lähteä mukaan kurssille ja hienoa, että olet huomannut kiitollisuuden vaikutuksen elämässäsi. On varmasti ihan inhimillistä unohtaa se välillä, mutta onhan se hienoa, että sinulla on kyky huomata tämä ja halutessasi mahdollisuuksia ja työkaluja vaikuttaa asiaan. Tuo bonus tosiaan oli vain tietyn ajan voimassa, mutta mistäs sitä tietää vaikka tuo jollain tavalla mahdollistuisi jossain vaiheessa. Jos vaikkapa laadit sen yhdeksi uudeksi toiveeksi? <3

   Ihanaa kun laitoit kysymyksiä! Kehon tärinä voi ensinnäkin olla sitä, että kehon tasolta vapautuu jotain vanhoja energioita ja tunteita pois. Se on siis hyvä ja positiivinen asia varsinkin kun kerroit, että olotila on rentoutunut tuon loputtua. Itse tekisin niin, että antaisin kehon vaan käydä omaa prosessiaan läpi - sillä kehosta vapautuu jotain vanhaa (mikä on aina positiivinen asia) - jos olotila on kuitenkin ihan hyvä tuossa prosessissa. Extrahuomion kiinnittäminen maadoittamiseen voisi myös auttaa näiden korkeiden energioiden integroitumista kehon tasolle (luonnossa oleminen esimerkiksi). Ja enkeleiltäkin voi pyytää lempeää energiaa, mitä kehon on hyvä käsitellä ja kehoa pyytää käsittelemään näitä tasapainoisesti.

   Hyvä kysymys enkeleistä, jota varmasti monet miettivät. Enkelit ovat tosiaan täysin erilaisia, kuin me ihmiset ja joskus tästä syystä meidän voi olla vaikeaa ymmärtää, miten he toimivat ja käyttäytyvät työskennellessään meidän kanssamme. Koska enkeleillä ei ole fyysistä kehoa, niin se mahdollistaa heille se, että he voivat olla useamman ihmisen luona samanaikaisesti. Tästä syystä meidän ei tarvitse miettiä sitä, että pyydämme enkeleiltä apua vääränä hetkenä, tai että pyyntömme olisi pois muilta ihmisiltä. Vaikka joka ikinen ihminen maailmassa pyytäisi enkeleiltä apua joka minuutti, heitä riittäisi silti avuksemme 🙂 Voit siis aina huoletta pyytää ketä tahansa enkeliä luoksesi ja tueksesi, sillä enkelit pystyvät tukemaan meistä jokaista milloin tahansa. Enemmän "haittaa" tekee se, että emme pyydä apua - sillä enkelit ovat täällä nimenomaan sen vuoksi, että he ovat MEIDÄN apunamme täällä. Mutta he eivät voi auttaa ilman pyyntöämme.

   Jos itse keskittyisin luomaan ihanaa parisuhdetta, niin keskittyisin yleisesti siihen, että unelmieni mies on jo luonani ja keskittyisin tuntemaan, miten hän on täällä ja minkälaista elämä on sen myötä. Varsinaisesti ei siis aina kannata keskittyä tiettyyn ihmiseen, sillä saatamme silloin jättää huomiotta jonkun toisen henkilön, joka voisi olla vieläkin parempi vaihtoehto meille ja vastata unelmiamme. Tai sitten voi ihan vain käydä niin, että juuri tuosta mielessäsi olevasta ihmisestä tulee puolisosi. Pääasia että sinä olet itse vetovoimainen ja sinulla on selkeä tavoite unelmiesi kumppanista (oletko muuten miettinyt minkälainen hän on - minkälaisia ominaisuuksia hänellä voisi olla - esimerkiksi tasapainoinen, valmis parisuhteeseen, sinkku, rakastava yms. - näitä voisi listata johonkin vaikkapa ylös).

   Mielelläni kuulen lisää sinusta vielä, laitathan lisää kysymyksiä, jos niitä tulee mieleesi 🙂

   • leena 27.3.2019  

    Kiitos vastauksista, ne selvensi paljon omia ihmetyksen aiheitani. Pitääpä laittaa ylös noita mainitsemiasi asioita ja toiveita. Tuohon maadoittumiseen ja luonnossa oloon, asun lähellä merta ja käyn paljon luonnossa, jossa välillä jopa tuntee kuinka ikään kun joku kääntäisi tiettyyn suuntaan katsomaan tai kulkemaan. Aina en ole kyllä täysin ymmärtänyt mitä mun pitäisi nähdä tietyssä suunnassa ja joskus tuntuu ikään kuin pitäisi pyöriä paikallaan, koska käännyttyäni vaikka oikealle, tulee taas tunne että pitää kääntyä oikealle. Ihmeellisiä asioita kokea, josta olen vain päätellyt sen, että ilmeisesti ihmisen pitäisi pyöriä paljon ja etenkin kai lantion pyörittäminen vilkastuttaisi kehon aineenvaihduntaa tai ties mitä. En tiedä, mutta luulen niin. Tiedän saavani myös toisinaan toisten ihmisten kivuista tai olotiloista tietoa tuntemalla niitä omassa kehossani ja etenkin näihin tarvitsen vielä paljon oppia, miten pystyn auttamaan ja miten en kuormita omaa kehoani liikaa.

    Mielenkiintoista huomata, että mun on pitänyt kysyä jo näistä asioista monta kuukautta, mutta vasta kun tiesin, että 90 päivää alkaa kulua loppuun niin rohkenin kysyä. Jostain syystä nämä ei näköjään ole helppoja asioita puhua ja siihenkin tiedän tarvitsevani paljon rohkeutta ja luottamusta.

    • henna saloranta 28.3.2019  

     Ihanaa että päätit kuitenkin kirjoittaa tänne 🙂 Kyllä se rohkeus varmasti kasvaa rauhassa omassa tahdissaan ja sinä saat lisää luottamusta ja opit taidoistasi yhä vahvemmin. Lantion pyörittäminen on kyllä oikein hyvä ja tärkeää meille naisille varsinkin – onhan tuo kohdun alue meillä niin voimallinen energialähde ja näin sitä saa aktivoitua yhä vahvemmin <3

 • u.mononen 6.5.2018  

  Haasteellisinta minulle on koko ajan pysyä rakkauden tunteessa. Pysyn pitkänkin aikaa, mut sitten tulee epäilys ja epäilevä mieli.Tunnistan harhan ajatuksissani ja lähetän epäilyni valoon. Tunnen kylläkin runsautta mielin määrin ja uskon unelmieni toteutuvan upeimmalla ja helpoimmalla tavalla. Työstän kiitollisuutta joka päivä kiittäen koko ajomatkani töihin kestää tunnin.Kiitän jumalaa, arkkienkeleitä, enkeleitä, lohikäärmeitä ja yksisarvisia. Ovat tueneet mitä mahtavampia elämyksiä päiviini.Haastan myös enkeleitä ilmentymään luokseni erivärisinä palloineen ja jos joku ei ilmaannu, kutsun näyttytymään. Uneni ovat vahvistuneet tämän kurssin aikana

 • sari.viik01 22.4.2018  

  Hyvin avaava osio ja ymmärsin juuri ne omat haasteelliset osa -alueet ja sai lisä vahvistusta niihin. Ymmärsin myös että elämässäni on jo osa alueita jotka ovat jo toteutuneet eli olen vahvasti matkalla omaa unelmaani kohti. Haasteitakin on ollut tällä tiellä mutta niilläkin on tarkoituksnesa ,kiitollisena jatka tätä manifestoinnin kurssia…

  • henna saloranta 23.4.2018  

   Ihania oivalluksia, kiitos kun kerroit niistä. Nyt vaan jatkat liitelyä omia unelmia kohti <3

 • lnaskali 21.4.2018  

  Kiitos näistä tehtävistä. Niiden avulla tulee käsitelleeksi omia tuntemuksia uudella tavalla ja pääsee kohtaamaan olennaisia asioita – itsellekin yllätyksellisiä.
  Teen näitä tehtäviä pieneen kirjaseen, kauniiseen sellaiseen. Ja vain tälle asialle tarkoitettuun.

  Aikaisemmin koin paljon enkeleiltä mutta en osannut käsitellä kokemuksiani. Nyt olen rauhoittunut miettimään ja tiedostamaan näitä. Ihmeellisintä on helppous, josta olet paljon puhunut. Olen aiemmin kokenut sankaruutta vaikeuksista – nyt siirryn iloitsemaan helppoudesta. Alussa outoa.

  • henna saloranta 24.4.2018  

   Todella kiva kuulla kokemuksistasi. Se on kyllä hassua, miten meitä opetetaan siihen, että kuuluu vaikeuksien kautta toteuttaa monia asioita. Nämä uskomnukset kulkevat niin syvällä meissä. Nyt niistä siis vain vapautumaan <3